O podjetju

Plan-net solar d.o.o.

Plan-net solar d.o.o. je vodilno podjetje za izgradnjo vrhunskih sončnih elektrarn v Sloveniji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti. Sončne elektrarne Plan-net Solar uporabljajo visokokakovostne module Upsolar, najsodobnejše konstrukcije K2 in Mecosun ter vodilne razsmernike K2 in Huawei.

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI, lastno težko mehanizacijo in izkušnjami.

Vrhunski sestavni deli sončnih elektrarn in odgovoren ter visoko usposobljen strokovni kader se rezultirata v sončnih elektrarnah z najvišjim donosom. Med drugimi so nam zaupali tudi Omahen Transport, Krka, Loterija Slovenije, Sintal, BTC, Mercator, več pa si lahko ogledate na naši spletni strani v Referencah. Podjetje Plan-net v svoji dejavnosti Električna vozila ponuja prodajo električnih avtomobilov, v dejavnosti Plan-net Solar Polnilne postaje pa prodajo polnilnih postaj. Skupino Plan-net odlikujejo celovito, visokokakovostno in hitro opravljene storitve ter vpetost v uresničevanje globalne spremembe spoštovanja narave.

Planetsolar Logo 1200 2880w

Poleg izgradnje sončnih elektrarn vam nudimo tudi:

  • Projektivo in izvedbo elektroinštalacij - PLAN-NET

  • UPS naprave - PLAN-NET

  • Električna vozila - PLAN-NETEV

  • Polnilne postaje - PLAN-NETPP

  • Klimatizacijo - PLAN-NET

Adobestock 368989688 2880w

Naše prednosti

Dolgoletne izkušnje na področju izgradnje sončnih elektrarn, elektroinštalacij, UPS-ov in električnih vozil. Ponujamo vam celovito rešitev - od idejnih izračunov, prek projektiranja in financiranja, do končne izvedbe in kasneje vzdrževanja. Skupaj z zanesljivimi dobavitelji vam zagotavljamo vrhunske tehnološke rešitve, ki zadovoljijo vsako željo in idejo. Sklepanje dolgoročnih partnerstev z dobavitelji nam je omogočilo kakovost povzdigniti na najvišjo raven. Naše sončne elektrarne zagotavljajo najvišji izkoristek, najvišje donose in posledično zadovoljne investitorje. Verjamemo, da lahko skupaj izboljšamo svet, zato smo na strehah naše stavbe postavili dve sončni elektrarni, trenutno gradimo tretjo elektrarno, ki bo letno zmanjšala izpust CO2 za kar 170 ton.

V prihodnosti želimo ostati vodilno podjetje za postavitev in vzdrževanje sončnih elektrarn in se širiti na tuje trge. Vizijo bomo uresničili z odlično ekipo zaposlenih in z zanesljivimi strateškimi partnerji.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE
Adobestock 303448308 2880w
Plan Net Logo Thumb 60x47 Plan Net Pp L Thumb 101x47 Plan Net Ev L Thumb 108x47 Aros Thumb 80x24 Zsfi L Thumb 97x47 Pv Cycle Thumb 170x113 Member Of Enf Solar Thumb 115x40 Logo Maxus Ev80 Cb 3692355d

Zakaj izbrati Plan-Net Solar?

Panel

Je vodilno podjetje za izgradnjo sončnih elektrarn v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji nam omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti.

Cog

Z vrhunskimi sestavnimi deli sončnih elektrarn in visoko usposobljenim strokovnim kadrom vam zagotavljamo sončne elektrarne z najvišjim donosom.

Bulb

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, lastna težka mehanizacija, vrhunske tehnološke rešitve, najvišji izkoristki, najvišji donosi in zadovoljni investitorji.

Cert

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI in certifikatom Excellent SME.

Ponudba

Sončne elektrarne na ključ

Naši visoko usposobljeni strokovnjaki poskrbijo za vso dokumentacijo, montažo in priklop.

Prodaja komponent

Kot podjetje z dolgoletno tradicijo sodelujemo le z zanesljivimi dobavitelji in vam tako zagotavljamo vrhunske tehnološke rešitve.

Električna vozila

Smo uradni slovenski zastopnik za kultno avtomobilsko znamko MG, zastopamo pa še AIWAYS, Voyah, Forthing in dostavna vozila MAXUS.

Nepovratna sredstva

Za vas uredimo vso razpisno dokumentacijo, ki jo potrebujete za pridobitev subvencije ali ureditev zagotovljenega odkupa energije.

Akcijska ponudba

BREZPLAČNO vam izdelamo projekt električnih inštalacij za sončno elektrarno

Ob naročilu sončne elektrarne na ključ, vam BREZPLAČNO izdelamo projekt električnih inštalacij

PREVERITE VEČ
Sončne elektrarne na Ključ

Pošljite nam povpraševanje