Integrirane sončne elektrarne

Integrirane sončne elektrarne

Integrirane sončne elektrarne so posebna izvedba sončnih elektrarn, kjer fotonapetostni moduli predstavljajo primarno kritino strehe. Integrirane sončne elektrarne odlikuje dobra estetika in so najprimernejša rešitev za novogradnjo in v primeru, ko je obstoječa kritina objekta dotrajana ter potrebna menjave. Rešitev za integrirane sončne elektrarne, ki jo uporabljamo v podjetju Plan-net d.o.o. zagotavlja vrhunsko tesnjenje. Poleg samih tesnil k vodo-tesnosti pripomore tudi oblika vzdolžnih in prečnih nosilnih profilov, ki je zasnovana tako, da zbira in odvede kapljice, ki bi prišle skozi tesnilo.
 

Za kvalitetno izvedbo sončne elektrarne in zadovoljstvo naših strank smo se udeležili izobraževanja pri podjetju Mecosun, kjer so nam izdali potrdilo o kvalificiranosti.

20190510 131408

V podjetju Plan-net Solar smo do sredine leta 2012 zaključili izgradnjo naslednjih integriranih sončnih elektrarn:

SE Gaber Lipje 36 kW,

SE Ženeral 46 kW,

SE Černigoj 19 kW,

SE Gozdno gospodarstvo Maribor I 50 kW,

SE Plan-net III 145 kW,

SE Ravne 40 kW,

SE Šorli 50 kW,

SE Kovačič20 kW,

SE Čepon 44 kW,

SE Bar Kapica 15 kW,

SE Filles34kW,

SE Šuštaršič 24 kW.


Integrirane sončne elektrarne dopolnjujejo naš nabor referenčnih elektrarn izvedenih v skladu z najvišjimi standardi kakovosti.

20200904 140009

Zakaj izbrati Plan-Net Solar?

Panel

Je vodilno podjetje za izgradnjo sončnih elektrarn v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Sodelovanje z inovativnimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji nam omogoča kontinuirano rast razvoja in poslovne odličnosti.

Cog

Z vrhunskimi sestavnimi deli sončnih elektrarn in visoko usposobljenim strokovnim kadrom vam zagotavljamo sončne elektrarne z najvišjim donosom.

Bulb

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, lastna težka mehanizacija, vrhunske tehnološke rešitve, najvišji izkoristki, najvišji donosi in zadovoljni investitorji.

Cert

Visoko kakovost zagotavljamo s standardi ISO 9001:2008, s članstvom v PV Cycle - kot edini v Sloveniji, s članstvom ZSFI in certifikatom Excellent SME.

Zakaj je sončna elektrarna prava odločitev?

  • uporabljamo fotovoltaiko - obnovljiv vir energije,

  • ne onesnažujemo okolja,

  • lahko električno energijo prodajamo (premija),

  • je sončna energija neomejena.

  • Sončna elektrarna ima tipično izhodno moč 90 % nazivne izhodne moči. Po desetih letih delovanja izkoristek sončne elektrarne pade za 10%.


Prodajna cena kW ure, pridobljena iz sončnih celic, je enaka letni premiji, plus tržna cena z vsako proizvedeno kWh električne energije.

Pošljite nam povpraševanje
Adobestock 308429705 1920w

Pogosta vprašanja

Je sončna elektrarna prava za vas?

Izkoristite skriti potencial vaše strehe in zaslužite!

Naložba v sončno elektrarno je naložba z nizkim dejavnikom tveganja

in velja za zelo predvidljivo ter visoko donosno naložbo.

Plan Net Logo Thumb 60x47 Plan Net Pp L Thumb 101x47 Plan Net Ev L Thumb 108x47 Aros Thumb 80x24 Zsfi L Thumb 97x47 Pv Cycle Thumb 170x113 Member Of Enf Solar Thumb 115x40 Logo Maxus Ev80 Cb 3692355d

Pošljite nam povpraševanje